Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
 
 
 

Ote13 - Nuorten vuoden huikea startti!

Nuorten vuosi eli Nuorten Ote2013 alkoi tohinalla ja ensimmäinen tapahtuma OTE13 järjestettiin 18.1.2013 Rovaniemellä, Santa Claus hotellissa. Illan ohjelmassa oli tietysti otteita tulevasta vuodesta, kun tiimimme valaisi hieman tulevia suunnitelmia ja tapahtumia sekä tietysti esitteli itsensä satapäiselle yleisölle. Iltaan kuului myös Lentävän Poron vetämä Talk Show ja upeiden yrittäjävieraiden puheenvuoroja. Tapahtumassa oli mahdollisuus jakaa omia visioita Lapista unelmien Lappi-karttaan sekä käydä hauskassa LapLooks kuvassa yksin tai porukalla. LapLooks on yksi vuoden huippujuttu, joka on mukana monissa muissakin tapahtumissa! Hersyvän illan kruunasi Redraman keikka!

LapLooks - miltä sinun Lappisi näyttää?

Nuorten Ote2013 suosittu LapLooks kuvaus järjestettiin toistamiseen, tällä kertaa Rovaniemi Designviikon yhteydessä perjantaina 22.2.2013.

CV-bussi - työelämätaitojen teroitusta viikoilla 15 ja 17

Yksi vuoden siistein ja keskeisin teko on nuorten ideoima ja toteuttama CV-bussikiertue. Tällä tempauksella haluttiin tsempata Lapin alueen nuorten työelämätaitoja, lisätä nuorten työelämätietoutta sekä kannustaa nuoria työnhakuun. Nuoret veivät työelämätietoutta nuorille ja samalla käytiin läpi, kuinka rakentaa huoliteltu CV. Jokainen osallistuja sai myös muistitikun ja nuorilla oli mahdollisuus ottaa CV-kuva. CV-bussikiertue oli suunnattu Lapin alueen toisen asteen oppilaitoksille, ja keväällä bussi kiersi kahden viikon aikana yhteensä yhdeksällä eri paikkakunnalla Lapissa tavoittaen 300 nuorta.

LapLooks ja Pulkkamäen MM-kisat

Huhtikuu oli täynnä tohinaa ja tiimimme osallistui Pulkkamäen MM-kisoihin Saariselällä 20.4.2013. Pulkkamäen MM-kisojen yhteydessä oli myös LapLooks-kuvaus tietysti aiheeseen sopivalla rekvisiitalla! Vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta niin tulevat nuoret kuin vähän varttuneemmatkin nuoret lähtivät innolla mukaan kuvauksiin. Vaihtelevista keliolosuhteista huolimatta tiimimme pulkkaili joukkuekisassa neljänneksi!